tirsdag den 12. februar 2013

Paleo flødeostglasur


Dress-to-impress-glasur. Let og luftig og lyserød - og så smager den så syndigt godt, at man får lyst til bare at køre den ind med en ske. Men det gør man ikke, vel? I stedet bruger man glasuren til at pynte sine yndlingsmuffins med, når der er dømt tøsehygge. Og så slikker man skålen bagefter, naturligvis.


Ingredienser


  • 1 pakke flødeost, fx. Philadelphia - men ikke noget med light!
  • 2-3 spsk honningsødet rødbedesaft (se her) eller nogle dråber rød frugtfarve
  • 3 spsk honning
  • ½ spsk vaniljeessens


Fremgangsmåde


  1. Flødeosten skal være stuetemperatur
  2. Pisk osten luftig med en håndmixer
  3. Pisk de resterende ingredienser i og bliv ved, indtil konsistensen er blød og cremet
  4. Smag glasuren til. Måske vil du have lidt mere honning i - men hvis du pynter en meget sød kage med denne her glasur, så må glasuren ikke være hvinende sød
  5. Brug glasuren med det samme eller stil den på køl
  6. Min så sådan her ud, da jeg var færdig:


Kommentarer


Hvis du rigtig skal imponere, er der stor wow-faktor i at bruge en sprøjtepose med stjerne-tylle i til at dekorere dine muffins med. Jeg siger det bare...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar